Facebook
Twitter
LinkedIn
Μοιραστείτε

“Μια κυβέρνηση που έχει αποτύχει. Μπορεί τα πρώτα (της) χρόνια να καλύφθηκαν, βρισκόμασταν όλοι σε μία κατάσταση καραντίνας… ήμασταν όμως άνθρωποι που από πολύ νωρίς είχαμε χτυπήσει τα καμπανάκια, άνθρωποι μάλιστα που είχαμε στηρίξει την εκλογή αυτής της κυβέρνησης, το ’17 το ΄18, το ’19… και λέγαμε (δημόσια) δεν πάει καλά, σε πάρα πολλά … στις επιλογές προσώπων, στο πως κινούνταν. Αυτά φαίνονται στην πορεία… βγαίνουν.”

“…Είναι μία κυβέρνηση που έχει την (ευρεία) λαϊκή δυσαρέσκεια απέναντί της. Και είναι αναμενόμενη. Ο κόσμος αναζητά, αν μη τι άλλο, δικαιοσύνη σε όλες τις εκφάνσεις λειτουργίας. Τα προβλήματα είναι τρομερά, προβλήματα πλεον φτωχοποίησης του πληθυσμού, το δημογραφικό… Είναι μία κυβέρνηση που δεν ασχολείται (ουσιαστικά και αποτελεσματικά αλλά απλά επικοινωνιακά), μία κυβέρνηση που βαφτίζει το ψάρι κρέας και ο κόσμος, μία δύο τρείς… έρχεται μπροστά του η καθημερινότητα. Δεν μπορεί πλέον να πιστέψει αυτά που του σερβίρει η κυβέρνηση. Ούτε να ανεχτεί τις επιλογές της, είτε σε θέματα, είτε σε ανθρώπους.
Της περνούσε και έδωσε χρίσμα πχ στον κ. Καχριμάνη. Ηταν μία λανθασμένη επιλογή. Αν συνεχίσει έτσι δε θα είναι μακριά να πάθει αυτό που έπαθε το ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ.

Μπορώ να σας πω πάρα πολλά παραδείγματα. Στα Γιάννενα έχουμε βουλευτή τον κ. Αμυρά, που έλειπε 2.5 χρόνια (βασικά πενηνταδιόμιση..). Πάρα πολλά παραδείγματα αλλαζονείας της εξουσίας και επιλογών αυτής της κυβέρνησης”.

εγγραφή στο Newsletter